Robert Jarni o dolasku Vincenta Tana

"Ulazak privatnog kapitala je spas za naše klubove"

Novi trener FK Sarajevo Robert Jarni pozitivno je reagovao na dolazak privatnog kapitala u klub sa Koševa. 

U izjavi za naš portal proslavljeni hrvatski fudbaler je istakao kako je za klubove na našim prostorima jedini spas dolazak privatnih vlasnika koji će donijeti pozitivne stvari u organizaciju klubova. 

"Mislim da ne samo u BiH već i u drugim zemljama bivše Jugoslavije jedini spas je da klubovi dobiju privatne vlasnike da bi se organizacija posložila onako kako treba, jer veliki problem su organizacije naših klubova, tj, da se zna vlasnik kako bi igrači na vrijeme dobili svoja primanja", istakao je za naš portal Robert Jarni. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti