General uoči bitke

"Utakmice protiv malih selekcija uvijek su najteže"

Najstariji i najiskusniji u našem timu, Elvir Rahimić na pragu je ostvarenja jedinog nedosanjanog sna. 

Nakon mnoštva uspjeha i trofeja na klupskom planu, Rahimić bi se od reprezentacije mogao oprostiti na Mundijalu u Brazilu, što bi sigurno bila kruna uspješne karijere.

„Atmosfera je kao što vidite super, spremni smo svi za sutrašnju utakmicu. Sutrašnja utakmica nije laka, sutrašnja utakmica je po meni najteža. Najteže je igrati protiv takvih protivnika, bez obzira kolio oni bili slabiji od nas. Sutrašnja utakmica je najvažnija utakmica, bitno je pobijediti kako bismo spremno i u dobrom raspoloženju dočekali Litvaniju,“ izjavio je Rahimić, te dodao:

„Opterećenje je veliko pred ove utakmice. Ipak to ne predstavlja problem, svi smo profesionalci i igramo u velikim klubovima pa smo navikli na to. Važno je da pobijedimo sutra, tek onda ćemo razmišljati o Litvaniji. Svaki protivnik sam po sebi je težak.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti