"Uvijek se naježim kad čujem You'll Never Walk Alone"

Kapiten Redsa pred Zenit

"Uvijek se naježim kad čujem You'll Never Walk Alone"

Midhat Šljivak

Kapiten i legenda Liverpoola, Steven Gerrard, izjavio kako se i nakon toliko godina igranja na Anfieldu uvijek naježi kad sa tribina čuje himnu "You 'll never walk alone".

On je za klupski sajt Redsa govorio o predstojećoj utakmici Evropkse lige sa Zenitom, ali je posebno istakao koliko mu znači himna koju navijači Liverpoola pjevaju.

"Himna mi sada mnogo više znači nego kada sam prvi put istrčao na teren. Tek kad postaneš stariji shvatiš koliko himna znači navijačima i klubu. Ovaj put i buka mora da bude velika. Mnogi igrači i menadžeri se uplaše zbog atmosfere na našem stadionu", rekao je Gerrard, koji vjeruje u prolaz protiv Zenita iako imaju minus od dva gola iz prvog susreta.

"Neka dođu što ranije i naprave veliku buku. Tako će nam olakšati posao. Znamo da možemo da očekujemo veliku buku, strast i posvećenost. Oni imaju veliki uticaj na meč. Oni su naš 12. igrač i ovo je situacija kada su nam potrebniji nego ikada, naročito posle ovakvog rezultata u prvom meču", dodao je Gerrard.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.