"Uvjeren sam da Cristiano i Iker odlaze iz Reala"
Foto: EPA

Agustin Rodriguez tvrdi

"Uvjeren sam da Cristiano i Iker odlaze iz Reala"

Midhat Šljivak

Nekadašnji golman madridskog Reala Agustin Rodriguez vjeruje da će Cristiano Ronaldo i Iker Casillas napustiti Kraljeve ovog ljeta.

Golman koji je 15 godina čuvao gol kraljevskog kluba smatra da je ovo zadnja sezona za Ronalda i Casillasa na Santiago Bernabeuu.

"Uvjeren sam da će Cristiano Ronaldo i Iker Casillas napustiti Real Madrid na kraju sezone. To će uskoro biti objavljeno", rekao je Rodriguez.

Ronaldo ima ugovor s Realom do 2018. godine, dok Casillasu ugovor ističe godinu dana ranije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.