"Velež se bori protiv nečasnih radnji, pozivamo i ostale"

Saopćenje iz mostarskog kluba

"Velež se bori protiv nečasnih radnji, pozivamo i ostale"

S. Mlaćo

Nakon što su iz FK Radnički Lukavac izdali saopštenje u kojem su između osalog naveli da se protiv ovog kluba vode nečasne radnje, te da su mišljenja da se sve radi sa ciljem da u ligi ostane mostarski Velež, oglasili su iz redova kluba iz Hercegovine.

Upravo će u narednom kolu Prve lige Federacije snage odmjeriti Radnički i Velež, a iz Veleža su imali jasnu poruku za Lukavčane.

"FK Velež Mostar demantuje i u cijelosti odbacuje sve navode koje su izrečene u saopštenju NK Radnički Lukavac, osim da smo na zakonit način i uz želju igrača, izvršili transfer u naš klub. Nije nam jasno zašto se naš klub u ovom trenutku dovodi u kombinaciju sa nečasnim radnjama, kada se zna stav novog Upravnog odbora po tom pitanju.

Ovom prilikom molimo NK Radnički Lukavac, ali i sve ostale klubove, da se zajedničkim snagama borimo protiv svih nečasnih radnji u našem fudbalu", stoji u saopćenju koji je stiglo na našu adresu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi