"Volio bih da sam još uvijek u Bayernu"
Foto: EPA

Podolski se kaje zbog odlaska

"Volio bih da sam još uvijek u Bayernu"

Midhat Šljivak

Napadač Arsenala, Lukas Podolski, izjavio je kako bi volio da je još uvijek član minhenskog Bayerna.

Podolski je od 2006. do 2009. godine nosio dres bavarskog velikana, ali se potom vratio u Koln, odakle je 2012. godine stigao u Arsenal. Reprezentativac Njemačke se kaje zbog odlaska i što još uvijek nije član trenutno najboljeg tima u Evropi.

"Da je Jupp Heynckess došao u Bayern dvije ili tri sedmice ranije 2009. godine, vjerovatno bih još uvijek bio član Bayerna. Želio me je u ekipi, a moj povratak u Koln mi nije puno pomogao u karijeri.Volio bih da samo još uvijek tamo", rekao je Podolski.

Podolski je za Bavarce odigrao 71 utakmicu, te je postigao 15 pogodaka.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije