"Volio bih da Stevanović igra više i izbori nastup na SP"

Fran Escriba, trener španskog Elchea

"Volio bih da Stevanović igra više i izbori nastup na SP"

Miroslav Stevanović nalazi se na posudbi iz Seville u Elcheu. Reprezentativac Bosne i Hercegovine u posljednje vrijeme ne igra koliko bi želio. 

Mediji u Španiji u posljednje vrijeme špekulišu kako je Stevanović zatražio da se posudba prekine i da pronađe novi klub u januaru, kako bi mogao igrati više i izboriti odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Međutim trener ekipe iz Elchea, Fran Escriba demantovao je te navode. 

"Moja vrata su uvijek otvorena igračima. Ako stavim njega da igra, onda će neko drugi preseliti na klupu. Znam da nije igrao mnogo. Volio bih da igra više i da izbori odlazak na Svjetsko prvenstvo. Nemam informaciju da je zatražio da ode iz ekipe, ako je pričao o tome sa nekim, onda to nisam bio ja," završio je Escriba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti