"Volio bih vidjeti ponovo Balotellija i Ibru u istom timu"

Mino Raiola o svojim klijentima:

"Volio bih vidjeti ponovo Balotellija i Ibru u istom timu"

Ekipa Paris Saint-Germaina bila je blizu dovođenja Marija Balotellija prošlog ljeta.

Ovu vijest je otkrio menadžer nestašnog napadača, Mino Raiola samo par dana prije prelaska njegovog klijenta u AC Milan.

 

Građani su tada sve ponude odbili budući da je Balotelli igrao sjajno na Euru 2012.

 

"Tokom Evropskog prvenstva, Manchester City je odbio ponudu PSG-a", rekao je Raiola koji je potom dao kratak komentar na pitanje, da li Balotelli može ponovo igrati u tandemu sa još jednim njegovim klijentom, Zlatanom Ibrahimovićem.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

"Sretan sam što zastupam dvojicu jakih igrača kao što su oni. Nadam se da će opet biti u istom timu nekada u budućnosti. Volim ih obojicu i volio bih vidjeti kako igraju zajedno. Možda jednog dana", zaključio je Raiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.