"Zadovoljan sam, odlično je što se revanš igra u Sarajevu"

Admir Adžem, nakon žrijeba:

"Zadovoljan sam, odlično je što se revanš igra u Sarajevu"

Fudbaleri Željezničara saznali su svog ime svog protivnika u 1. pretkolu kvalifikacija za grupnu fazu Europa lige, a to će biti ekipa crnogorskog Lovćena sa Cetinja.

Baš kao što je u neposrednom razgovoru sa našom redakcijom prije žrijebanja priželjkivao šef stručnog štaba Admir Adžem, taj scenario se i desio, Željezničar je izbjegao daleko putovanje u kojem bi izgubio 2-3 dana.

"Na prvu sam zadovoljan, nešto više o protivniku ću moći reći kada uvidim o kakvoj se ekipi radi. Ono što me posebno čini zadovoljnim jeste činjenica da nećemo dva-tri dana izgubiti u putu", prenio nam je svoje prve impresije stručnjak tima sa Grbavice, a potom nas i upitao gdje se igra prvi susret.

Nakon što smo mu kazali kako će Željezničar svoj prvi meč sa crnogorskim klubom igrati u gostima, Adžem nije krio svoje oduševljenje.

"Odlično! Mislim da je to dobra stvar za nas. U revanšu uz podršku naših vjernih navijača možemo sigurno napraviti nešto", istakao je Admir Adžem, šef stručnog štaba Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.