"Zasluženo smo drugoplasirani tim na tabeli"

Štoper Krupe nakon trijumfa

"Zasluženo smo drugoplasirani tim na tabeli"

D. Vejo

"Krupa redom lupa", tako kruže priče u Banjaluci kada je u pitanju novopečeni premijerligaš.

Glasine nisu došle sasvim slučajno, jer Slobodan Starčević i njegovi izabranici igraju sjajno ove sezone u najelitnijem takmičenju u BiH. Da je tako govori i drugo mjesto na tabeli, te današnja pobjeda na gostovanju kod ekipe Mladosti Doboj-Kakanj. 

Jedini gol na meču postigao je Saša Kajkut u 59. minuti susreta, čime je Krupu učvrstio na drugoj poziciji odmah iza Zrinjskog.

"Znali smo da nas očekuje teška utakmica. Domaćin je pokazao zašto je u gornjem dijelu tabele. Odigrali smo odličan meč i dali svoj maksimum na terenu, te tako ostvarili zlata vrijednu pobjedu koja nas ostavlja na drugom mjestu u Premijer ligi BiH. Ovim putem, zahvalio bih se našim navijačima koji su došli da nas podrže", rekao je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Aleksandar Vukotić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi