"Želim Maradonu samo da uznemirim PSG"

Predsjednik Montpelliera želi Maradonu

"Želim Maradonu samo da uznemirim PSG"

Midhat Šljivak

Predsjednik još uvijek aktuelnog prvaka Francuske Montpelliera, Louis Nicollin, želi na mjesto trenera dovesti legendarnog Diega Armanda Maradonu, kako bi konačno sknuo PSG sa svih naslovnica francuske štampe.

Nicollin je, doduše kroz šalu, istakao kako bi doveo Maradonu jer bi to klubu donijelo veliku popularnost.

"Kako bi uznemirio PSG, volio bih da dovedem Diega Maradonu. Sa njim bi bilu u svim novinama. Volio bih ga dovesti, ali je nemam novac iz Katara da ga dovedem", našalio se Nicollin.

Nicollin je istakao kako je jedan od kandidata da na kraju sezone zamjeni Renea Girarda na klupi ovog tima bivši francuski selektor Raymond Domenech.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.