"Želimo devet bodova do zimske pauze"

Adnan Jahić, prvotimac Radničkog iz Lukavca

"Želimo devet bodova do zimske pauze"

Fudbaleri lukavačkog Radničkog poraženi su u minulom 11. kolu Prve lige F BiH od Rudara u Kaknju. 

Poraz je plod njihove greške, odnosno autogola postignutog na samom otvaranju utakmice. Ipak, igra se briše, a bodovi se pišu...

„Upravo tako. Utakmica je bila takva kakva jeste, sigurno ne može zadovoljiti apetite probirljive fudbalske publike, ali je za Kakanjce najvažnije da su osvojili tri boda. Mi našu šansu moramo tražiti u narednim utakmicama“, kaže Adnan Jahić, prvotimac lukavačkog prvoligaša.

Lukavčani u narednom kolu dočekuju Orašje, potom gostuju Branitelju, dočekuju Iskru i idu Gradini.

„Imamo do kraja polusezone dvije domaće i dvije gostujuće utakmice. Smatram kako možemo osvojiti devet bodova i ostati u „zlatnoj sredini“. Međutim, sasvim sigurno se moramo pojačati u pauzi, jer će proljetna polusezona biti daleko teža i neizvjesnija od jesenje“, kaže Jahić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.