"Želimo li ispisati historiju, moramo pobijediti Holandiju"

Chicharito Hernandez poručio:

"Želimo li ispisati historiju, moramo pobijediti Holandiju"

Javier Hernandez Chicharito, po mnogima najbolji fudbaler Meksika u ovom trenutku minutažu na Svjetskom prvenstvu u Brazilu većinom skuplja ulazeći sa klupe za rezervne igrače.

Sjajni Meksianac nada se povoljnom ishodu utakmice protiv Holandije.

„Zaista smo sretni, ali moramo ostati smireni, veoma skromni i ne zanositi se mnogo. Ovo je samo jedan korak naprijed, samo jedan, ali veoma važan. Ako želimo ispisati historiju moramo pobijediti Holandiju i nastaviti putem kojim smo krenuli,“ izjavio je Hernandez.

Meksikanci su na prva tri meča Mundijala primili tek jedan pogodak i to u momentima kada su imali prednost od 3:0 protiv Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti