Ivan Tatomirović pred veliki derbi

"Željo je ranjeni lav, ali mi želimo pobjedu na Grbavici"

Edmir Škorić

Ivan Tatomirović derbi protiv Željezničara na Grbavici vidi kao idealnu šansu za osvajanje nova tri boda.

 "Idemo na tri boda protiv Željezničara. Znamo da je derbi, za nijansu drugačije se pripremamo, jer znamo kakva su očekivanja u ovoj utakmici. Ipak, želimo tri boda, kao i u svakoj utakmici", rekao je Ivan Tatomirović.

 Defanzivac Sarajeva oprezno ulazi u meč na Grbavici. Sarajevo je u boljoj formi, ali opreza nikad dosta.

 "U ovakvim utakmicama forma ništa ne znači. Željezničar je malo poljuljan, ali se moramo čuvati ranjenog lava. Bitno je da se mi spremimo i da pokušamo pobijediti", istakao je Tatomirović, te je dodao da remi ne bi odgovarao timu s Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 "Mi uvijek idemo na cijeli plijen. Ne bih uzimao u obzir neriješen rezultat, ne bi nam odgovarao, jer smo se priključili vrhu tabele. Ni neriješeno nije loš rezultat za nas", ističe defanzivan bordo tima, te dodaje.

 "Volio bih da ne primimo gol. Želimo da nastavimo s atraktivnom igrom. Ne želim izdvajati nikog iz Želje. Ne smijemo lagano ući u meč", istakao je Tatomirović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.