"Željo je u BiH isto što i Barca i Real u Španiji"

Arapović nakon susreta na Grbavici

"Željo je u BiH isto što i Barca i Real u Španiji"

A. Beganović

Fudbaleri Travnika, iako su izgubili na Grbavici od Željezničara, pozitivno su iznenadili, a uz malo više sreće kući su se mogli vratiti neporaženi.

Veziri su na Grbavicu stigli prežaljeni od svih. Postavljalo se pitanje s koliko golova u mreži će se vratiti u Travnik, no na terenu je bila drugačija priča.

Istina, Željezničar je dominirao, imao je loptu više u posjedu, no mladi tim iz Travnika je u nekoliko navrata ozbiljno zaprijetio Guši. Imali su Travničani nekoliko stopostonih prilika, no neiskustvo je na kraju presudilo.

"Iskreno, zadovoljan sam igrom, ali i rezultatom. Ipak smo igrali protiv Željezničara koji je u našoj zemlji isto što i Barcelona i Real u Španiji", istakao je trener Travvika, Husnija Arapović.

"Mlada smo ekipa, no iz utakmice u utakmicu rastemo. Da smo imali više iskustva možda bi ostali neporaženi. No nećemo mnogo tuigovati, dali smo sve od sebe, predstavili smo se u dobrom izdanju, a sada se okrećemo Zvijezdi. To je za nas najvažnija utakmica u sezoni. Što se tiče borbe za titulu, mislim da je sve riješeno. Željezničar će na kraju imati 12 bodova prednosti nad drugoplasiranim", dodao je Arapović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti