"Znamo da su protivnici teški, ali mi branimo našu čast"

Javad Nekounam reprezentativac Irana

"Znamo da su protivnici teški, ali mi branimo našu čast"

Nakon što su u petak izvučene grupe za Svjetsko prvenstvo koje će se narednog ljeta održati u Brazilu, mnogi su u grupi F, u kojoj se nalaze i Zmajevi otpisali Iran. 

Međutim Iranci ističu kako će se njihova reprezentacija boriti za plasman u drugi krug i kako su spremni da odbrane čast reprezentacije. "Iran je u grupi sa tri odlične reprezentacije. Argentina, Nigerija i Bosna i Hercegovina su veoma snažne, ali mi ćemo dati sve od sebe kako bi odbranili našu čast," rekao je kapiten Irana Javad Nekounam. 

"Ne bojimo se duela sa Argentinom. Oni su među najboljim timovima svijeta i vjerovatno ćemo izgubiti tu utakmicu, ali se ne bojimo. Nigerija i Bosna i Hercegovina su isto tako jake, ali isto važi i za njih. Argentina ima odlične igrače i mislim da su oni prvi favoriti, ali i mi smo jako motivirani," rekao je Nekounam. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije