"Zukanović? Ime poznato, ali sve ostalo su samo špekulacije"

Menadžer Hoffenheima Alexander Rosen:

"Zukanović? Ime poznato, ali sve ostalo su samo špekulacije"

U proteklih nekoliko dana pojedini belgijski mediji prenijeli su vijest prema kojoj je TSG Hoffenheim zainteresovan za usluge bh. reprezentativca Ervina Zukanovića.

Na samom početku priprema za nastavak sezone, ali i tokom priprema, Zmaj je imao određenih nesuglasica sa svojim trenerom, što su sportski mediji u ovoj zemlji iskoristili kao „pogonsko gorivo“ za špekulacije o Zukanovićevom „prelasku“ u redove ekipe iz Sinsheima, u kojoj već nekoliko sezona nastupa još jedan bh. reprezentativac Sejad Salihović.

Ipak, natpise o interesovanju njemačkog bundesligaša za usluge bh reprezentativca u kratkoj izjavi demantovao je Alexander Rosen, menadžer Hoffenheima,

Na upit o eventualnom angažmanu Ervina Zukanovića, Rosen je rekao: "Zukanović? Ime fudbaler mi je svakako poznato, ali sve što se piše samo su špekulacije, nema tu istine".

TSG Hoffenheim je na otvaranju drugog dijela sezone doživio težak poraz na gostovanju kod Nürnberga rezultatom 4:0, a u sastavu ekipe Markusa Gisdola zbog povrede koljena nije bilo bh. reprezentativca Sejada Salihovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.