Rabiotova majka odlučuje hoće li njen sin u Barcelonu

Abidal radi na transferu

Rabiotova majka odlučuje hoće li njen sin u Barcelonu

Edmir Škorić

Adrien Rabiot, čovjek koji se našao u centru skanadala jer je odbio da bude na rezervnom spisku Francuza za SP, vjerovatno odlazi iz PSG-a.

Rabiot ima tek 22 godine, zahvalan je igrač i kao takav može da bira gdje da igra, a trenutno je aktivna priča o Barceloni.

Katalonski mediji objavili su zanimljivu informaciju. Naime, tvrde da je bivši igrač Barce Eric Abidal dogovorio sastanak s Rabiotovom majkom i ujedno osobom zaduženom za njegovu karijeru.

Abidal je tehnički sekretar u Barceloni i on će pokušati da angažuje Rabiota, ali prvo mora da postigne dogovor s njegovom majkom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kako je nogometašu PSG-a ostala još godina ugovora, on ima pravo da dogovara s ostalim timovima, a osim Barce žele ga i Manchester United, te Juventus, mada L'Equipe tvrdi da će predsjednik kluba Nasser Al Khelaifi pokušati da ga ubijedi da ostane.

Znate i sami šta sve PSG može da ponudi Rabiotu, no s druge strane njegova je želja da dobije neke nove izazove u karijeri, pošto će teško neko parirati PSG-u u Francuskoj i narednih godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi