Rad s loptom podiže atmosferu na treninzima Sarajeva

Pripreme bordo tima u Antaliji

Rad s loptom podiže atmosferu na treninzima Sarajeva

E. Škorić

Večernjim treningom fudbaleri Sarajeva okončali 11. dan priprema bordo kluba u turskoj Antaliji. 

Atmosfera među izabranicima Miodraga Ješića je sjajna, a nakon jutarnjeg treninga, koji je za fokus imao poboljšanje fizičke spreme, večeras je na rasporedu bio rad s loptom, te uigravanje različitih taktičnih varijanti uoči starta prvenstva.

Svi igrači aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine su trenirali, odnosno svih 25 igrača koji su krenuli put Turske su u punom trenažnom procesu.

Do kraja prirema u Antaliji, fudbaleri Sarajeva će odigrati još jednu utakmicu i to 16.2. u 16:30 sati po srednjoevropskom vremenu protiv kazastanskog Kairata, a povratak za Sarajevo je zakazan 17. februara nakon jutarnjeg treninga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, izabranici Miodraga Ješića proljetni dio sezone otvaraju gostovanjem u Mostaru, kod Zrinjskog, u derbiju 19. kola elitnog ranga bosasnkohercegovačkog fudbala.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi