Radanović: Bodovi su nam prijeko potrebni

Trener Sutjeske pred Drinu Zvornik

Radanović: Bodovi su nam prijeko potrebni

S. Mlaćo

Nogometaši Sutjeske iz Foče sutra će na svom terenu dočekati Drinu iz Zvornika.

Sutjeska se nakon 12 odigranih nalazi na desetom mjestu i ima samo deset osvojenih bodova, dok je Drina trećeplasirana i ove sezone igra sjajno.

U Foči su svjesni značaja sutrašnjeg meča koji se igra sa početkom u 14 sati.

"Pogled na tabelu sve govori, Drina je u odličnoj seriji dobrih rezultata, u grupi su timova koji se bore za najviši plasman i sve to ukazuje da ih u poptpunosti moramo uvažavati i respektovati. Sa druge strane i naš tim je konsolidovao redove, pokazali smo to dobrim izdanjem protiv Slobode, ali potvrdu da naš trijumf u Mrkonjić Gradu nije bio slučajan, moramo pokazati i protiv Zvorničana. Nama su bodovi u ovom susretu prijeko potrebni, eventualnom pobjedom bi se i definitivno udaljili iz opasne zone i mirnije ušli u završnicu prvog dijela prvenstva, a samim tim i psihološki rasterećeni dočekali dva naredna gostovanja i mirno ušli u zimsku pauzu. Nažalost, opet nećemo biti kompletni, jer radi kartona u ekipi neće biti Boška Radovića i Aleksandra Ivanovića, kao i povrijeđenog Nikole Danilovića, svi ostali su spremni za ovaj meč. Koga nema, bez njega se mora, vjerujem u ostatak ekipe koja u jednoj borbenoj igri može ostvariti trijumf. Ovim putem bih pozvao i vjerne navijače da dođu u što većem broju na stadion pokraj Ćehotine, podrška nam je u ovom trenutku jako potrebna, a vjerujem da ćemo na kraju zajednički proslaviti pobjedu", istakao je za informativni portal Foče trener Sutjeske Miljan Radanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi