Rade Bogdanović iznosi tajne: Ko su igrači koji su dovodili po nekoliko djevojaka sa sobom?

Bivši as Željezničara

Rade Bogdanović iznosi tajne: Ko su igrači koji su dovodili po nekoliko djevojaka sa sobom?

Edmir Škorić

Nekadašnji nogometaš Željezničara Rade Bogdanović često se nalazi na naslovnicama srbijanskih novina zbog svojih stavova i komentara koji nikoga ne ostave ravnodušnim.

On je gostujući na Balkan infu govorio o aktuelnostima u srbijanskom nogometu, osvrnuo se na poraz od Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo, no također rekao da je u njegovo vrijeme bilo dosta incidenata.

“U Kovilovo su naši (reprezentativci Srbije) dolazili sa starletama u 5, pola 6, poslije noćnog izlaska, pa im je selektor davao slobodan dan, nije ih izbacivao, da se ne priča o tome. Jedan igrač, na kome se zasnivala igra reprezentacije, ako mene pitate nezasluženo, je u Kovilovo u pola 6 došao sa dvije devojke", ispričao je Rade Bogdanović.

Nije otkrio o kome se radi, a on je nastupao za Jugoslaviju tri puta tokom juna 1997. godine.

Bogdanović je ponikao u Željezničaru, a igrao je kasnije za neke velike timove kao što su Atletico Madrid, Werder iz Bremena i Arminia iz Bielefelda.

Top Komentari

srcerukelopata
Pa jesu li ziligu ili samo dovodili?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti