Sada je jasno zašto Rade Krunić nije otputovao s ekipom u Dansku

Dobio dopuštenje od selektora

Sada je jasno zašto Rade Krunić nije otputovao s ekipom u Dansku

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas igra prijateljsku utakmicu protiv selekcije Danske.

Danci se punom parom pripremaju za Evropsko prvenstvo koje počinje u petak, te će večeras protiv Zmajeva imati posljednju provjeru.

Zmajevi su u Dansku otputovali u dosta oslabljenom sastavu jer će Ivaylo Petev biti bez većine prvotimaca.

BiH je u srijedu na Grbavici igrala meč bez golova protiv Crne Gore, a u ovom duelu nastupio je Rade Krunić koji večeras nije u konkurenciji za utakmicu.

Krunić nije otputovao s ekipom u Dansku, te je Petev izjavio da je napustio kamp reprezentacije BiH zbog privatnih obaveza koje nije mogao da odgodi.

Sat vremena pred meč Danska - BiH Krunić se oglasio na Instagramu i pokazao je zbog čega nije mogao putovati s ekipom na ovo gostovanje i zašto je tražio od selektora odobrenje da napusti kamp bh. selekcije.

Oglasi

Naime, Krunić je pokazao da je bio na krštenju, odnosno tu je bio u ulozi kuma, a na Instagramu je objavio fotografiju i video.

Podsjećamo, utakmica između Danske i Bosne i Hercegovine igra se od 18 sati, a već su objavljeni i početni sastavi oba tima.

Bosna i Hercegovina: Vasilj, Saničanin, Hadžikadunić, Ahmedhodžić, Gazibegović, Ćivić, Đokanović, Danilović, Hadžiahmetović, Nalić, Demirović.

Danska: Schmeichel, Larsen, Kjaer, Christensen, Boilesen, Wass, Eriksen, Jensen, Skov, Braithwaite, Dolberg.

Top Komentari

zvjezdan10
rade je car , dokazao se on dovoljno da nema više išta ikome da dokazuje , uvijek je medju najborbenijim na terenu i sjajan je igrac ,trenutno naš najbolji veznjak sigurno , bar dok se pjana ne sjeti da ponovo počne igrat fudbal
49 0
Jakako
Rade je naš glavni zmaj! Korektan i borben momak. Sretno i da mali bude igračina kao kum ?
31 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi