Radeljić se vraća u Njemačku
Stoper Cottbusa se vraća u Njemačku

Blažević se suočio sa još jednim problemom

Radeljić se vraća u Njemačku

M. Maksimović

Ćiro Blažević ne može računati na Ivana Radeljića u predstojećim utakmicama protiv Belgije. Tri dana prije utakmice koja određuje sudbinu naše reprezentacije u ovom ciklusu kvalifikacija, selektor Ćiro Blažević je morao prekrižiti još jedno ime.

Stoper, Ivan Radeljić je stigao u Sarajevo povrijeđen, dva dana je trenirao po posebnom režimu, nakon čega je obavljen pregled, te su doktori ustanovili da je povreda potkoljenice takve prirode, da Radeljić ne može konkurisati kako za utakmicu u Genku 28. marta, tako i za duel u Zenici 1. aprila. Radeljić se sutra vraća u Njemačku, u redove Cottbusa čiji su čelnici zahtijevali da bh internacionalac sa
terapijom krene upravo u Njemačkoj.

S obzirom na loše terene u Sarajevu i okolini, reprezentativci su večeras lagano trenirali ispred hotela ''Hercegovina'', dok je Elvir Rahimić radio odvojeno u teretani. Nastup veznjaka moskovskog CSKA je još uvijek pod velikim upitnikom, a kao njegova alternativa i dalje najbolje kotira Sanel Jahić. Također još uvijek Ćiro ''nije načisto''sa golmanima, Mitrović, Nurković i Supić su kandidati za '' jedinicu''.
Reprezentativci će u četvrtak odraditi još dva treninga prije polaska u Genk. Najvažnije, atmosfera u našem timu je i dalje na visokom nivou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.