Radivojević: Dolazi nam prvak, treba li nam veći motiv?

Veznjak Leotara optimističan

Radivojević: Dolazi nam prvak, treba li nam veći motiv?

Adnan Beganović

Četrnaesto kolo BH Telecom Premijer lige između ostalog donijet će nam i duel Leotara i Željezničara.

Dueli Leotara i Željezničara uvijek su privlačili mnogo pažnje, a tako će biti i danas. Plavi u meč ulaze kao favoriti, no u Leotaru vjeruju da im mogi pokvariti planove.

"Mi ćemo sve učiniti da pobjedimo Željezničar, bez obzira na to što su oni favoriti u ovom susretu. Igramo dobro, prate nas i dobri rezultati, a u goste nam dolazi prvak i pobjednik Kupa BiH", uoči današnjeg susrteta je istakao veznjak Leotara Jovan Radivojević.

"Pitam se da li nam treba veći motiv od ovog? Zaista ne treba i sve ćemo učiniti da naš konto danas poslije podne bude bogatiji za tri ili bar za jedan novi bod", dodao je fudbaler premijerligaša iz Trebinja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.