Radivojević utišao Banja Ilidžu

Leotar savladao Zvijezdu

Radivojević utišao Banja Ilidžu

Adnan Beganović

U okviru 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Gradačcu na Banja Ilidži su snage odmjeriti domaća Zvijezda i Leotar, a nakon 90 minuta radovali su se gostujući igrači (0:1).

Fudbaleri Leotara nešto su bolje otvorili utakmicu. Na samom početku su imali loptu više u svom posjedu, a sredinom prvog poluvremena sigli su do vodstva.

Igrala se 21. minuta kada je Đerić s lijeve strane centrirao, a u šesnaestercu domaćih najbolje se snašao Mirković, koji je pogodio za vodstvo Leotara.

Malo potom priliku za izjednačenje imao je Mašić, no nije uspio savladati Milenkovića. S druge strane zaprijetio je Filipović, ali rezultat se nije mijenjao.

U samom finišu prvog dijela ponovo je Mašić mogao stvari vratiti na početak, no na odmor se otišlo sa rezultatom 0:1.

U drugi dio fudbaleri momčad s Banje Ilidže ulaze mnogo bolje. Imali su više od igre, stvarali su pritisak pred gostujućim golom, ali Vehabović u dva navrata i Halilović, nisu uspjeli savladati Milenkovića.

U 72. minuti Zvijezda je ostala sa igračem manje jer je zbo koškanja sa protivničkim igračem isključen Halilović.

Sve u svemu, zanimljiva fudbalska predstava nakon koje gosti u Trebinje nose velika tri boda, a ovim porazom Zvijezda je ponovo sama sebi zakomplikovala situaciju.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.