Radnik 8. juna počinje pripreme za narednu sezonu

Kratka pauza za osvajača Kupa BiH

Radnik 8. juna počinje pripreme za narednu sezonu

Endin Čaušević

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine nakon osvajanja Kupa Bosne i Hercegovine zaokružili su sezonu iz snova.

Radnik je ove sezone najprijatnije iznenađenje u bh. fudbalu, a osvajanjem Kupa BiH klub iz Bijeljine izborio je plasman u Evropu. Klub Slavka Petrovića igrat će u kvalifikacijama za Evropsku ligu.

Igrači Radnika neće imati dugo vremena za odmor jer pripreme za narednu sezonu počinju već 8. juna. Također, iz ovog kluba su potvrdili da će igrači prije odlaska  na pauzu dobiti jasan plan rada kojeg se striktno moraju pridržavati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik u srijedu očekuje još jedna utakmica kojom će zaključiti sezonu. Ekipa iz Bijeljine igra finale Kupa RS, a protivnik će im biti Sloboda Novi grad. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Bijeljini od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi