Radnik bez Takovca u Trebinju

Bajić može računati na januarska pojačanja

Radnik bez Takovca u Trebinju

Sa puno optimizma i sa konačno registrovanim igračima fudbaleri Radnika idu u goste Leotaru. Trener Srđan Bajić može da računa na Matiju Kataneca, Marka Obradovića i Miloša Petrušića koji su u januaru stigli u Radnik.

 I Žarko Karamatić je registrovan, tako da će se i on naći među onim igračima koji putuju u Trebinje.


"Pobjeda protiv Veleža nam je ulila samopouzdanje i sad sa dosta optimizma idemo u goste Leotaru. Bit će teško, posebno jer je naš protivnik tvrda ekipa, a uz sve to izgubili su protiv Zrinjskog. Sad smo mnogo jači nego prije sedam dana i vjerujem da će moji momci pokazati kvalitet – optimista je trener Radnika Srđan Bajić.

Matija Katanec je tokom priprema bio strijelac u nekim utakmicama, a sad želi da u debiju pogodi mrežu Leotara.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Idemo da se nadigravamo. Znamo da je Leotar tvrd protivnik na svom terenu, ali to može da bude samo još veći motiv za nas da pokušamo ostvariti što bolji rezultat rekao je Katanec.

Trener Bajić ne može da računa na odbrambenog igrača Boška Takovca, koji ima tri žuta kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti