Radnik bolji od Krupe u Bijeljini

Premijer liga BiH

Radnik bolji od Krupe u Bijeljini

M. Jakovljević

Fudbaleri Radnika slavili su danas u okviru 14. kola Premijer lige BiH na svom terenu protiv Krupe rezultatom 3:1 (1:1).

Izabranici Slobodana Starčevića došli su u vodstvo u 43. minuti meča preko iskusnog centarfora Kajkuta. Međutim, Bijeljinci se ne predaju, pa tako u sudijskoj nadoknadi prvog dijela preko Martinovića stižu do egala.

U drugom poluvremenu viđen je drugi scenario. Radnik preuzima stvar u svoje noge. Za 2:1 pogađa Simenunović u 75. minuti susreta dok konačnih 3:1 postavlja Durić u 86. minuti igre.

Zadovoljni ishodom su svakako bili u domaćem taboru.

"Bila je ovo jedna sadržajna utakmica gdje je publika mogla vidjeti dobar fudbal, te zadovoljna otići sa stadiona. Nijanse su odlučile o pobjedniku. Bitno je da smo pružili dobru partiju", rekao je trener Radnika Nebojša Milošević.

Dok Bijeljinci trljaju ruke, tako nije u banjalučkom sastavu.

"Ovo je bila zaslužena pobjeda Radnika. Čestitke na dobrodošlici i dobrom ambijentu. Možda je rezultat previsok iz našeg ugla ali šta da se radi. Neke greške nam se ne smiju ponoviti, kao što su se danas dešavale", istakao je trener Krupe, Slobodan Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi