Radnik dobio povelju za sportski poduhvat godine

Laskavo priznanje za bijeljinski tim

Radnik dobio povelju za sportski poduhvat godine

D. Vejo

Fudbalski klub Radnik iz Bijeljine na sinoć održanoj svečanosti Izbor za sportistu godine u Republici Srpskoj, ponio je laskavo priznanje.

U tradicionalnoj akciji koju organizuje "Glas Srpske" nagrađeni su sportski radnici i organizacije, pa je tako Bijeljinski klub dobio povelju za sportski poduhvat godine. Istu je u ime kluba primio tehnički sekretar Slobodan Đorđić.

Kada je u pitanju Radnik, napadač ovog kluba Marko Obradović bio je u konkurenciji za izbor sportiste godine, ali se po ocjeni žirija nije plasirao među 10 najboljih. Svakako veliko priznaje za premijerligaša, koji ostvaruje sjajne rezultate u najelitnijem fudbalskom takmičenju u BiH.

Podsjetimo, najbolji sportista u 2016. godini je banjalučki plivač, Mihajlo Čeprkalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi