Radnik ostao bez najvažnijeg igrača
FOTO: A. Čaušević

Pred duel protiv Sarajeva

Radnik ostao bez najvažnijeg igrača

H. Zilić

FK Radnik Bijeljina će za vikend igrati duel 16. kola Prmijer lige BiH, kada će na svom terenu dočekati FK Sarajevo.

Bijeljinci će u ovaj duel ući izuzetno oslabljeni obzirom da neće u konkurenciji biti junaci trijumfa proitv Veleža Faruk Gogić i Kenan Šarić.

Gogić je jedan od najboljih igrača Radnika ove sezone, a meč protiv Sarajeva propušta zbog povrede, koju je zaradio u duelu protiv Veleža što je ogroman hendikep za tim iz Semberije.

Tu nije kraj problemima Radnika koji je u grčevitoj borbi za opstanak, obzirom da će pomenuta povreda Gogića udaljiti sa terena do kraja jesenjeg dijela prvenstva.

Što se tiče Kenan Šarića, on je dobio drugi žuti karton u duelu protiv Veleža i odradit će suspenziju naredni vikend.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bijeljinski tim je fenjeraš na tabeli i svaki bod do zimske pauze bio bi ogroman za Radnik, a posebno u duelima gdje su protivnici u ulogama favorita.

Utakmica protiv Sarajeva na rasporedu je u subotu od 17 sati.

Top Komentari

Husrefbeg22
gledaj sad kan nam posalju bilbiju, grbica ili musu da sudi Sarajevu. A to znaci 1 crveni karton i pet zutih i poraz.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije