Radnik gostuje Slobodi

"Nastaviti uspješan niz"

Radnik gostuje Slobodi

M. Jakovljević

Radnik iz Bijeljine sutra gostuje na Tušnju, odnosno Tuzli gdje će se u okviru 10. kola Premijer lige BiH sastati sa domaćinom Slobodom, koja je tradicionalno nezgodan protivnik.

Ova utakmica će ujedno biti i borba za prestiž jer su do sada, obje ekipe prikupile 15 bodova.

"Želimo nastaviti uspješan niz, jer smo u zadnjih devet utakmica ostvarili sedam trijumfa u prvenstvu, te po jednu u Kupu BiH i RS. Znamo kvalitete Slobode, ali isto tako znamo i šta nam je cilj. Želimo zadržati neko od mjesta u gornjem dijelu tabele. Atmosfera u klubu je odlična. Ja vjerujem da će moji fudbaleri ispoštovati sve dogovore iz svlačionice, te da će dati svoj maksimum kako bi nastavili seriju dobrih rezultata", rekao je trener Nebojša Milošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti