Radnik izrazio saučešće nakon tragične smrti navijača Željezničara

"Fudbal se igra zbog navijača"

Radnik izrazio saučešće nakon tragične smrti navijača Željezničara

E. Čaušević

Tužne vijesti jučer su došle iz Splita gdje je tragično nastradao bh. državljanin Irem Karišik.

Karišik je izgubio život nakon udara groma tokom kupanja na jednoj od plaža u Splitu. On je bio navijač Željezničara i često je svoj tim bodrio s tribina bez obzira da li je u pitanju domaća ili gostujuća utakmica.

Povodom smrti navijača Plavih oglasio se Radnik iz Bijeljine koji je izrazio iskreno saučešće porodici, navijačima i FK Željezničar zbog tragične smrti Irema Karišika.

"Fudbal se igra radi navijača. Iskreno saučešće porodici tragično nastradalog Irema Karišika, navijačima, te FK Željezničar. Uprava, igrači i navijači FK Radnik", objavio je na Facebooku klub iz Bijeljine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi orkestar
Evo kao navijac Zelje mogu reci da je ovo od Radnika veliko.Hvala ljudima iz Radnika.
17 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi