Radnik na mini pripremama, Zvezda gostuje u Bijeljini?

Radnik na mini pripremama, Zvezda gostuje u Bijeljini?

M. Jakovljević

Pauza zbog reprezentativnih obaveza dobro je došla i Radniku iz Bijeljine.

Ekipa će se malo osvežiti na Zlatiboru gde će odraditi mini pripreme.

"Pauzu ću iskoristiti sa malo bolje upoznam igrački kadar i da ih upoznam sa mojim načinom rada. Na Zlatiboru ćemo odigrati prijateljski susret sa Spartakom iz Subotice. Nastavak prvenstva ćemo dočekati spremno," kaže trener Radnika Nebojša Milošević.

"Atmosfera u klubu je dobra, primljen sam kako to dolikuje velikom klubu i obećavam da zajedničkim radom možemo nastaviti uspješnu seriju, koju je imao moj prethodnik Petrović", dodao je Milošević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je rekao i to da je sa rukovodstvom Crvene zvezde dogovorio da najbolji tim crveno-bijelih gostuje u Bijeljini i odigra prijateljsku utakmicu sa Radnikom.                

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi