Radnik na Policama do sva tri boda

Pobjeda gostiju iz Bijeljine

Radnik na Policama do sva tri boda

Edmir Škorić

Nogometaši Leotara na Policama su odmjerili snage sa Radnikom iz Bijeljine i na kraju poraženi.

Nakon pobjede nad Veležom u Bijeljini, nogometaši Radnika namučili su Leotar u Trebinju i osvojili vrijedna tri boda. Iako je domaći sastav u prvih pola sata napadao i imao nekoliko dobrih prilika, Radnik je poveo u 31. minuti, kada je Katanac nakon jednog kornera loptu glavom pospremio u domaću mrežu.

 

U nastavku je Leotar pojačao svoje napade, redale su se prilike, ali je Lučić spašavao svoja vrata na Policama. Ipak, bio je savladan dvadesetak minuta prije kraja. 

 

Naime, nakon ubačaja sa strane u šesnaesterac Radnika srušen je Filipović, a sudac pokazao na bijelu tačku. Siguran realizator bio je Janković. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Ipak, do kraja utakmice Radnik dolazi do pobjede. Basara je pucao, lopta po teškom i kišom natopljenom terenu završila u mreži domaćeg golmana za velika tri boda gostiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.