Radnik na Zrinjski bez Hodžurde i Merajića

Problemi za Mladena Žižovića

Radnik na Zrinjski bez Hodžurde i Merajića

S. Mlaćo

U iščekivanju utakmice protiv Zrinjskog, trener Radnika Mladen Žižović otkrio je da neće moći da računa na povrijeđene igrače Emira Hodžurdu i Alema Merajića, dok je ostatak tima spreman da se suprotstavi aktuelnom prvaku BiH.

"U ovoj utakmici ne možemo da računamo na Hodžurdu i Merajića, koji su van stroja, dok su ostali igrači na raspolaganju. Očekujem jednu dobru predstavu, dva dobra protivnika, u kojoj Zrinjski mora doći do pobjede kako bi se održao na prvom mjestu, a mi ćemo u tom njihovom “moranju” pokušati da dođemo do naše igre, pa nam se ostavlja mogućnost da iskoristimo njihove eventualne greške koje budu pravili", rekao je Mladen Žižović.

Podsjećamo, prošli susret Radnika i Zrinjskog odigran je u Mostaru, kada su ekipe podijelile bodove (1:1). Naredni okršaj Radnika i Zrinjskog igra se na Gradskom stadionu u subotu, sa početkom u 16 i 30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi