Radnik oslabljen u Mostaru

Radnik oslabljen u Mostaru

Novi premijerligaš iz Bijeljine je velika napoznaniva za mnoge ekipe. Koliko ova ekipa može imat će priliku da pokažu već u Mostaru protiv Veleža. Bez novajlija Ostojića, Basare i Mirkovića, Radnik je autsajder.  

"Bit će teško, jer još uvijek nismo kompletirali igrački kadar, ali idemo u Msotar da se borimo i da pokušamo uzeti bar jedan bod. Ukoliko igrači ispoštuju dogovor iz svlačionice siguran sam da možemo dobro da prođemo u ovom susretu", rekao je trener Darko Nestorović.

 

Proslavljeni napadač Čelika i priznati trener kaže da je cilj njegove ekipe opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Sve je podređeno tome i želimo da što prije moguće napravimo zalihu bodova kako bi realizovali zacrtani cilj. Radnik ni u jednu utakmicu neće ući sa bijelom zastavu", dodao je za kraj Nestorović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti