Radnik počeo sa pripremama: Opstanak jedini cilj

Novi premijerligaš

Radnik počeo sa pripremama: Opstanak jedini cilj

A. Beganović

Poslije desetak dana zakašnjenja i fudbaleri Radnika počeli su pripreme za narednu sezonu, a sve će igrači da odrade u Bijeljini, jer zbog nedostatka novca ekipa neće moći da ode negde na planinu ili na more.

"Počeli smo da radimo i to je sad najvažnije. Želimo da na što bolji način iskoristimo ove pripreme i da potpuno spremni dočekamo start nove sezone. Naš jedini cilj je da izborimo opstanak i smatram da za takav zadatak imamo kvalitet. Možda nam nedostaju još dva tri fudbalera, ali u hodu ćemo da stvaramo igrački kadar", rekao je trener Radnika Darko Nestorović.

Ugovore sa Radnikom trebalo bi da potpiše štoper Rudar Prijedora Marko Jevtić, kao i napadač Dušan Nikić iz Podrinja. Očekuje se i dolazak Danijela Ćuluma iz Gabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.