Radnik preokretom do bodova protiv Viteza

4. kolo Premijer lige BiH

Radnik preokretom do bodova protiv Viteza

Danas su u 4. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine snage odmjerili Radnik iz Bijeljine i Vitez, a susret je završio pobjedom domaćina i konačnim rezultatom 2:1.

Od početka se igralo čvrsto na obje strane, ali je ovakva igra izgleda više koristila gostima koji su u 25. minuti došli do prednosti od 0:1. Strijelac je bio Jurić.

Sa ovim rezultatom se otišlo i na odmor, a u nastavku susreta, Radnik je uspio da zaigra nešto bolje i da se preokrene rezultat.

U 73. minuti Radnik je došao do izjednačenja preko Komlenovića, a pred sami kraj susreta, Nikić je postigao pogodak za potpuni preokret.

Do kraja se rezultat nije mijenjao pa su bodovi ostali u Bijeljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.