Radnik starta 10. januara, poznat rival za generalku

Bijeljinci uskoro u pogonu

Radnik starta 10. januara, poznat rival za generalku

S. Mlaćo

Sa pripremama za drugi dio sezone 10. januara će startati i nogometaši FK Radnik Bijeljina. Prozivka će biti održana na gradskom stadionu u Bijeljini sa početkom u 11 sati.

"Prvi dio priprema će biti obavljen u Bijeljini, a završne pripreme za nastavak sezone će biti sprovedene u Crnoj Gori od 28.01.2018. godine u trajanju od 10 dana. Ekspedicija Radnika će kao i nekih prethodnih sezona biti smještena u apartmanima Monaco u Rafailovićima, zahvaljujući članu UO kluba, gospodinu Ljubomiru Steviću. Naš klub još uvijek traži rivale za prijateljske utakmice i u Bijeljini i u Crnoj Gori, pri čemu je stručni štab insistirao da sve utakmice budu odigrane na terenima sa prirodnom podlogom. Ono što je poznato jeste da će generalnu provjeru pred početak proljećnog dijela prvenstva naš tim imati sa ОФК Бачка Bačka Palanka, članom Super lige Srbije", saopćeno je iz FK Radnik.

Za sada nije poznato ko bi mogao napustiti, odnosno pojačati premijerligaša iz Bijeljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi