Iz Radnika "rigaju vatru" na poluvremenu: "Realnost našeg fudbal i države, zato neće biti napretka"

Mijatović bez dlake na jeziku

Iz Radnika "rigaju vatru" na poluvremenu: "Realnost našeg fudbal i države, zato neće biti napretka"

A. Čaušević

Pomoćni trener Radnika, Danijel Mijatović je žestoko kritikovao sudijski kriterij na poluvremenu utakmice protiv Tuzla Cityja. 

Glavni arbitar Adis Mulahasanović je dosudio opravdan penal za goste kada je Kozić srušio Crnkića, dok sličnu situaciju i duel Fejzića i Huseinbašića nije okarakterisao kao kazneni udarac,

"Moram izvodjiti glavnog sudiju gdje nije svirao penal za nas, to je bio i crveni karton", rekao je Mijatović za Moja TV te nastavio:

"To je realnost naše države i našeg fudbla sve dok je tako neće biti napretka. Moram pohvaliti igrače iz Tuzla Cityja, oni nisu ni za šta krivi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da li je ovo sve namjerno ili slučajno, dešava nam se iz utakmice u utakmicu, ne znam na šta će to izaći..", dodao je Mijatović.

Top Komentari

dinass
Sjetite se vasih stimanja, dok je tako pozivat se na postenje kad njega pukne po usima a usutit se kad ti stimas nece nam biti bolje.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi