Radnik u generalci savladao Bačku

Tim iz Bijeljine bolji od srpskog prvoligaša

Radnik u generalci savladao Bačku

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine su u generalnoj probi pred nastavak sezone u Premijer ligi BiH savladali Bačku sa 1:0.

Jedini gol na utakmici sa srpskim prvoligašem postignut je u 24. minuti, kada je iskusni Velibor Đurić pogodio iz jedanaesterca koji je prethodno iznudio Aleksandar Glišić.

Radnik je tokom većeg dijela susreta bio bolji tim od Bačke, a izdanjem Bijeljinaca je trener Mladen Žižović bio veoma zadovoljan.

"Rezultat iz ove utakmice pokazao je da smo u potpunosti spremni za nastavak proljetnog dijela prvenstva. Kroz provjere koje smo imali do sada fudbaleri su igrali sve bolje, a ono što posebno raduje je izražena želja da protivnik bude savladan, odnosno da bude zabilježena pobjeda. Ova utakmica nam je mnogo značila pred sedmicu u kojoj ćemo se osvježiti i raditi nešto smanjenim intenzitetom, a zatim slijedi utakmica protiv Borca. Pripreme smo obavili dobro, pojačali smo se ondje gdje je trebalo. Doveli smo dosta kvalitetne igrače, tako da svim urađenim u prelaznom roku mogu biti zadovoljan", rekao je Žižović za zvaničnu stranicu Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik je susret protiv Bačke započeo u sastavu: Lučić, Vasić, Zec, Radović, Franić, Đurić, Beširović, Martinović, Glišić, Peco, Srećković. Šef stručnog štaba Mladen Žižović u nastavku meča šansu je pružio još: Hadžiću, Mekiću, Stojanoviću i Bradonjiću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi