Radnik velikim preokretom do pobjede nad Sobodom

Premijer liga BiH

Radnik velikim preokretom do pobjede nad Sobodom

Edmir Škorić

Radnik i Sloboda odigrali su danas u Bijeljini meč 21. kola, a  na kraju je domaćin slavio s 2:1.

Radnik je u Bijeljini ugostio Slobodu, a oslabljeni sastav iz Tuzle na kraju poražen iako je bio blizu da osvoji makar jedan bod.

U prvom poluvremenu gosti su bili nešto opasniji, ali na odmor se otišlo kod rezultata 0:0.

Tuzlaci su poveli sa 1:0 nakon deset minuta igre u nastavku. Asim Zec je šutirao, lopta se odbila od jednog igrača Radnika, promijenila smijer i odsjela u mreži.

Domaćin je nakon primljenog gola krenuo prema naprijed, a ofanzivnija igra isplatila mu se u 76. minuti. Stojanović jej zatresao mrežu crveno-crnih za 1:1, da bi u nadoknadi Obradović donio trijumf Bijeljincima.

I Sloboda i Radnik plasirali su se u Ligu za prvaka kolo prije kraja regularnog dijela sezone. Radnik je četvrti, Sloboda peta.

Premijer liga BiH, 21. kolo:
Radnik - Sloboda 2:1

Radnik: Lučić, Zlatković, Franić, Stojanović, Beširović, Vasić, Zeljković, Obradović, Kosorić, Đurić, Okić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda: Hadžić, Škahić, Salihović, Todorović, Zilkić, Lazevski, Tandir, Jahić, Hairilahović, Zec, Kalezić.



 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi