Radnik vrijedno radi, Filipović i Kitanović van pogona

Danas odradili dva treninga u Antaliji

Radnik vrijedno radi, Filipović i Kitanović van pogona

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Radnik iz Bijeljine jučer je doputovao u Antaliju gdje će odraditi drugi dio priprema za proljetni dio sezone Premijer lige BiH.

Izabranici Nejbojše Miloševića danas su na programu imali dva treninga. Na prvom treningu brazirali su se na fizičke vježbe, dok je na poslijepodnevnom treningu na rasporedu bio rad s loptom.

Igrači Radnika oduševljeni su uslovima koje imaju u Antaliji, a pogotovo vremenskim prilikama. Milošević na dosadašnjim treninzima nije mogao računati na Aleksandra Kitanovića i Miladina Filipovića koji imaju problema sa povredama.

Kitanović bi se za nekoliko dana trebao vratiti u puni pogon, dok Filipović tek treba da uradi preglede kako bi se utvrtila težina povrede ovog fudbalera. Radnik sutra na programu ima dva treninga, dok ih u nedjelju očekuje prva pripremna utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Protivnik aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine bit će ruski Arsenal Tula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi