Radoja napustio Borac, Đorđević ne prisustvuje treninzima

Još jedan odlazak sa Gradskog stadiona

Radoja napustio Borac, Đorđević ne prisustvuje treninzima

D. Vejo

Polako ali sigurno postaje sve jasnije s kakvim će igračkim kadrom banjalučki Borac početi sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Kao što je najavljivano, nakon Nemanje Vejnovića i Gedeona Guzine, Velikana iz Platonove napustio je iskusni vezista Siniša Radoja.

Radoja je dijete Borca, karijeru je počeo upravo u gradu na Vrbasu, a u prošlosti je nosio dres prijedorskog Rudara kao i Slobode iz Mrkonjić Grada.

Njemu je prije nekoliko dana istekao ugovor sa crveno-plavima, a u razgovoru sa čelnicima kluba odlučeno je da saradnju ne nastave.

Konkurencija u veznom redu postala je veoma jaka, s obzirom da su tim pojačali Predragović, Guberac i Galešić.

No, njegovim stopama mogao bi i Miloš Đorđević. Brzonogi i tehnički potkovani krilni napadač u posljednja dva dana ne trenira sa ekipom, što je bacilo sumnju o potencijalnom odlasku sa Gradskog stadiona.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi