Trener Lovćena nakon utakmice sa Željezničarom

Radonjić: Moramo biti zadovoljni rezultatom

Crnogorski Lovćen večeras je na stadionu Asim Ferhatović Hase u okviru prvog pretkola Evropske lige gostovao kod našeg predstavnika Željezničara.

Susret na našem najvećem stadionu završen je bez golova. Nakon utakmice prisutnim medijima na press konferenciji obratio se šef stručnog štaba ekipe iz Crne Gore, Mojaš Radonjić. 

"Jedna sjajna atmosfera i sjajni navijači. Nosili su svoju ekipu. Željezničar je večeras bio bolji. Mi nismo imali niti jednu pravu šansu, dok je Željo imao dobre šanse. Moramo biti zadovoljni, ali ovakav rezultat predstavlja veliki rizik i kući," rekao je Radonjić. 

"Protivniku smo pokušali nametnuti svoj ritam igre, oni nam to nisu dozvolili. Oni su promašili dosta prilika i moramo biti zadovoljni," kaže Radonjić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti