Radosav Aleksić napustio NK Travnik

Istekao mu ugovor

Radosav Aleksić napustio NK Travnik

Nogometni klub Travnik u drugom dijelu sezone neće moći računati na usluge Radosava Aleksića. 

Ovaj iskusni srbijanski internacionalac je napustio Pirotu nakon što nije uspio dogovoriti nastavak saradnje sa čelnicima Travnika, a svom sada već bivšem klubu je poželio poželio sreću. 

"Primoran sam potražiti novu sredinu, a u ovom trenutku ne mogu odgovoriti na pitanje o nastavku karijere. Želim se prvo odmoriti od naporne sezone i ovom prilikom želim se zahvaliti svima u klubu i Travniku želim sve najbolje", izjavio je Radosav Aleksić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, 29-godišnji Radosav Aleksić je pored Travnika još nastupao za Napredak, Kupaonik, Radnički 1923, Slaviju i Zrinjski. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.