Radošević: Nismo slabiji od Hajduka

Uoči današnjeg prijateljskog susreta

Radošević: Nismo slabiji od Hajduka

Adnan Beganović

Fudbaleri Željezničara danas će na Poljudu nakon mnogo godina odmjeriti snage sa nekadašnjim rivalom splitskim Hajdukom. Na golu Željezničara stajat će dijete splitske momčadi, Božidar Radošević, koji se nalazi na posudbi u sarajevskoj momčadi.

Pred ovaj susret mladi Radošević rekao je da smatra da Hajduk nije mnogo kvalitetnija momčad od Željezničara.

"Željezničar je neko vrijeme bio u krizi, ali momčad je od povratka trenera Amara Osima u usponu. Željezničar je na putu povratka na staze nekadašnje slave. Momčad je odlična i nije Hajduk puno bolji od Željezničara", rekao je Radošević za Slobodnu Dalmaciju te dodao:

"Svi su bili oduševljeni kada se znalo da ćemo u goste Hajduku. Neki stariji igrači možda i znaju kako je to izgledalo kada su se u bivšoj ligi sastajali Hajduk i Željezničar. Mlađe sam upozorio kako moramo u susret ući 100 posto, jer nam se inače loše piše na Poljudu".

SportSport.ba susret starih rivala koji počinje u 15 sati i 30 minuta radit će u tekstualnom live prenosu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.