Radovac i Todorović: Pobjeda ne smije doći u pitanje

Najmlađi prvotimac se zahvalio na ukazanoj prilici

Radovac i Todorović: Pobjeda ne smije doći u pitanje

A. Haznadarević

FK Sarajevo je u derbiju igranom na Grbavici odigrao neriješeno sa Željezničarom, te je na taj način barem na kratko odgođeno slavlje plavih, koji su jako blizu odbrane titule prvaka Bosne i Hercegovine.

Sada je pred timom sa Koševa novi zadatak, u kojem će protiv Slavije imati mogućnost da i teoretski osigura svoju drugu poziciju, a igrači Samir Radovac i Ognjen Todorović su veliki optimisti pred ovaj meč:

 

"Očekivanja su optimistična, idemo na pobjedu protiv Slavije. Želim se zahvaliti stručnom štabu na ukazanom povjerenju. Nadam se da sam ga opravdao u utakmicama prije pa i na derbiju", istakao je ponajbolji igrač Sarajeva u velikom derbiju mladi Samir Radovac.

 

Iako je tokom zimskog prelaznog roka bio na korak do prelaska u ruski Zenit, Radovac je ipak ostao u Sarajevu gdje se brzo izborio za mjesto u prvom timu, a kako i sam kaže, najvjerovatnije će i iduće sezone nositi dres svog omiljenog kluba.

 

S druge strane za Ognjena Todorovića će ovo biti posebna utakmica:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Proveo sam četiri lijepe godine tamo, igram protiv svog bivšeg kluba. Mislim da pobjeda ne smije doći u pitanje", kazao je veznjak Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.