Radovac: Mi smo najveći gubitnici sezone

Kapiten FK Sarajevo nakon Krupe

Radovac: Mi smo najveći gubitnici sezone

Samir Mlaćo

Igrači Sarajeva nakon današnjeg poraza u Krupi naravno da nisu mogli biti zadovoljni.

Krupa je slavila sa minimalnih 1:0, a bordo tim je sezonu tako okončao na trećem mjestu, te je izborio plasman u Evropu.

Nakon utakmice u Krupi za SportSport.ba je govorio kapiten Sarajeva iz današnjeg meča Samir Radovac.

"Teško je bilo igrati po ovom vremenu, zadnja utakmica i bilo je veoma teško. Drago mi je što sam igrao i što se polako vraćam u atmosferu, ali poraz je poraz. Da je bilo neriješeno lakše bi bilo putovati nazad u Sarajevo, te lakše prebroditi pauzu. Okupljamo se za devet dana i da se što bolje odmorimo", kazao je Radovac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo najveći gubitnici, kao što je to i rekao jednom naš trener Zijad Švrakić. Trebali smo osvojiti bar jedan trofej i mislim da smo to zaslužili. To je možda trebao biti Kup, te ostaje žal za trofejom", dodao je član FK Sarajevo Samir Radovac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi