Radovac povrijeđen, vraća se Džakmić

Uoči utakmice sa Čelikom

Radovac povrijeđen, vraća se Džakmić

Fudbaler Sarajeva i juniorski reprezentativac naše zemlje, Samir Radovac zaradio je povredu u pripremnom susretu U-19 selekcija naše zemlje i Makedonije.

Još uvijek nije poznato koliko će mladi Radovac odsustvovati sa terena, a više će se znati nakon pregleda koje će obaviti medicinski tim bordo momčadi.

"Na utakmici sam dobio udarac u nogu, na mjestu gdje sam osjećao bol prije nekoliko sedmica. Na posljednjim utakmicama protiv Širokog Brijega i Leotara uopšte nisam osjećao bol, kao i na okupljanju reprezentacije. Jučer sam dobio taj nezgodan udarac i morati ću malo odmarati. Trenutno se osjećam dobro i krećemo lagano nazad u Sarajevo.", rekao je Radovac za zvaničnu klupsku stranicu.

Sa druge strane, dobra vijest za stručni štab tima sa Koševa je uspješan oporavak Muhameda Džakmića koji će biti u konkurenciji za početni sastav u duelu sa Čelikom.

"S obzirom na povredu Radovca i sve bolje zdravstveno stanje, izvjesno je da će Muhamed Džakmić biti u kombinacijama za početnih 11 protiv Čelika. Nakon jučerašnje prijateljske utakmice protiv Unisa u Vogošći, Džakmić nije osjećao bolove, što nas zasigurno veseli. Očekujemo da će do subote biti dovoljno spreman da najmanje 45 minuta provede na terenu.", rekao je pomoćnik Husrefa Musemića, Dženis Ćosić. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.